Ingatlan forgalmazás, értékesítés

Családi ház 4 helyiségének bemutatása
Az épület lakatlan, így bemutatása nehézkes a vásárlók részére, így viszont könnyedén be lehet mutatni az érdeklődőknek az ingatlant.
Családi ház teljes bemutatása
A családi ház teljes bemutatása Virtuális túrán, alaprajzi navigálással, külső és belső képekkel.
Kiadó apartman bemutatása
Apartman ház 3. apartmanjának bemutatása virtuális túrán, 4 db 360°panoráma képen.
Családi ház konyha bemutatása
1 db 360°panoráma képen.
Családi ház külső bemutatása
2db 360°Panoráma képen. HDR technológiával készült képek, az erős napsütés miatt az épületen az árnyékos részek nem látszanának jól.

Amennyiben ingatlant kíván értékesíteni, legyen Ön tulajdonos, aki saját kezébe veszi az értékesítést és hirdetést, vagy ingatlan forgalmazó a legfontosabb minden esetben azonos: a lehető legjobban bemutatni az ingatlant, annak adottságait, tereit és környezetét.

Ha Ön biztos akar lenni a dolgában, meg akarja előzni versenytársait, azt szeretné, hogy távoli helyekről, csak az Internet segítségével érdeklődők is a legjobb, legkönnyebben érthető és egyben látványos tájékoztatást kapjanak, és úgy tudjanak megtekinteni egy-egy ingatlant, mintha ott állnának annak udvarán, vagy éppen a konyhájában, akkor Ön ezt megteheti az általunk készített 3D panoráma képek és Virtuális séták segítségével.

Lehetőség van az épület alaprajzainak elhelyezésére a virtuális túrában, ami térképként segít az ingatlanban történő navigáláskor.

Egy teljes, részletes virtuális bemutató segítségével lehetősége van az értékesíteni kívánt ingatlanokat irodájából, akár egy laptopról vagy mobil eszközről bemutatni az érdeklődőknek anélkül, hogy a helyszínre ki sem kell menniük. Ezzel sok költséget takaríthat meg az mellett, hogy az ajánlott épületet gyakorlatilag teljes mértékben bemutatta, így sem a tulajdonosokat nem kell állandóan zavarni, ha érdeklődők jönnek az ingatlant megnézni (lakott ingatlanoknál különösen fontos, hiszen elkerülhető a tortúra, az elpakolás, otthon tartózkodás, és idegenek a lakásba történő beengedése), sem pedig vásárlóit nem kell akár 10-15 helyszínre elvinnie, hiszen kényelmesen ki tudják választani a nekik legjobban megfelelő ingatlanokat. Ezzel a módszerrel leszűkítheti a leendő vásárolók részére a kínálatot néhány, vagy akár 1 db ingatlanra, ahová azután személyesen is el tudnak menni.

Amennyiben több ingatlant is hirdet egy településen, és szeretne egy kis kedvcsinálót, bemutatót készíteni az adott településről, hogy az érdeklődőknek megmutassa, arra kiváló módszer egy Virtuális séta, amely az adott település utcáit, nevezetességeit, parkjait vagy strandjait mutatja be, és amely az Ön oldalába könnyedén beilleszthető, asztali számítógépen és mobil eszközökön is lejátszható.