Egyházak, Intézmények, Múzeumok, Kiállítások, Tárlatok

Amennyiben Ön kiállítást rendezett be, és szeretné, ha több látogató tekintené azt meg, úgy kedvcsinálóként egy-egy 3D panoráma képpel felkeltheti leendő látogatóinak kíváncsiságát. Esetleg az állandó kiállítások mellett rövidebb idejű kiállításokat is szerveznek, és meg kívánja örökíteni a már nem látható kiállításokat és Virtuális kiállításként azt látogatói részére meg kívánja osztani weboldalán, akkor Önnek az általunk készített 360°-os panoráma képekre és Virtuális sétára van szüksége.

Az általunk készített Panoráma képekkel valamint Virtuális túrával lehetőség van arra, hogy műemlék épületeket, templomokat, egyházi épületeket örökítsünk meg úgy, hogy bármikor megnézhessük azokat a fénykép készítésének időpontjában lévő állapotában úgy, mintha az épületben sétálnánk, körülnéznék.

Szenna falumúzeum

2 db 360°Panoráma kép. Navigációs gombokkal, beágyazott BingMap térképpel, radarral, bélyeg képekkel, teljes képernyő, help. Kézből fényképezve.
Kaposvár Csiky Gergely Színház

4 db 360°Panoráma kép. Navigációs gombokkal, bélyeg képekkel, teljes képernyő, help.
Szivárvány Kultúrpalota Kaposvár
2 db 360°Panoráma kép. Navigációs gombokkal, beágyazott hangeffektusokkal, bélyeg képekkel, teljes képernyő, help, zene.
Helikon Vadászati múzeum, Keszthely

Virtuális séta a múzeumban.
Somogyvámos Pusztatorony

2 db 360°Panoráma kép. Navigációs gombokkal, beágyazott BingMap térképpel, radarral, bélyeg képekkel, teljes képernyő, help.
Keszthely, Festetics kastély
Virtuális séta a Helikon Kastélymúzeumban Keszthelyen a Festetics-kastélyban.
Kripta Villa, Fonyód
2 db 360°Panoráma kép. Navigációs gombokkal, bélyeg képekkel, infromációs hotspotokkal, teljes képernyő, help.
Rádpuszta, Árpád-kori templomrom
Navigációs gombokkal, beágyazott BingMap térképpel, teljes képernyő. 3 db panoráma képpel, melyből a templom belsejében készült kép HDR kép.