Települési Önkormányzatok

Amennyiben Ön a lakóhelyét kívánja bemutatni, mint a település vezetője, és büszke az elért eredményekre, fejlesztésekre, szeretné azokat megmutatni, hogy többen látogassanak el az Önök településére? Esetleg Ön a település weblapjának kezelője és szeretné látványosabban bemutatni a települést? Talán Ön a turisztikai egyesület tagja, vagy településén a turisztikáért felelős és úgy szeretné bemutatni Városát, hogy annak legelőnyösebb oldalát, legfontosabb látványosságait esetleg legszebb helyeit - amit esetleg csak az ott lakók ismernek -, mutathassa meg az oda érkezőknek? Vagy egyszerűen csak szeretne egy virtuális túrát készíteni a város nevezetességeiről, megmutatni egy-egy csodálatos panorámával rendelkező helyet, szeretné megmutatni az újonnan elkészült kilátóból megcsodálható panorámát, esetleg az új parkot, közteret, akkor Önnek az általunk készített 360°-os panoráma képekre és Virtuális túrára van szüksége.

Siófok virtuális túra.
Siófok várost bemutató virtuális túra.
Balatonföldvár virtuális túra.
Balatonföldvárt bemutató virtuális túra.
Keszthely virtuális túra.
Keszthelyt bemutató virtuális túra.
Galerius Élményfürdő és Wellness központ Siófok
Virtuális túra.
Kripta Villa, Fonyód
2 db 360°Panoráma kép. Navigációs gombokkal, bélyeg képekkel, infromációs hotspotokkal, teljes képernyő, help.
Szivárvány Kultúrpalota Kaposvár
2 db 360°Panoráma kép. Navigációs gombokkal, beágyazott hangeffektusokkal, bélyeg képekkel, teljes képernyő, help, zene.
Kaposvár Csiky Gergely Színház

4 db 360°Panoráma kép. Navigációs gombokkal, bélyeg képekkel, teljes képernyő, help.
Hévíz Tófürdő főbejárat 360°Panoráma kép

Navigációs gombokkal, beágyazott BingMap térképpel, radarral, teljes képernyő.
Rádpuszta, Árpád-kori műemlék templomrom
Navigációs gombokkal, beágyazott BingMap térképpel, teljes képernyő. 3 db panoráma képpel, melyből a templom belsejében készült kép HDR kép.
Fonyód Várhegy kilátó 360°Panoráma kép

Navigációs gombokkal, beágyazott BingMap térképpel, radarral, teljes képernyő.
Kaposvár, Kossuth tér 360°Panoráma kép
Navigációs gombokkal, teljes képernyő, gyroscope funkcióval iPhone4 és iPad 2 felett a készülék mozgatásával lehet nézelődni.
Siófok Fő tér 360°Panoráma kép

Navigációs gombokkal, teljes képernyő.
Fonyód Katolikus templom

2 db 360°Panoráma kép. Navigációs gombokkal, beágyazott BingMap térképpel, radarral, bélyeg képekkel, teljes képernyő, help.
Fonyód Virtuális séta

31 db 360°gömbpanoráma képpel egybefűzött bemutató. Beépített túra térképpel, navigációs gombokkal, BingMap térképpel, panoráma kép listával, navigációs nyilakkal.
Somogyvámos Pusztatorony

2 db 360°Panoráma kép. Navigációs gombokkal, beágyazott BingMap térképpel, radarral, bélyeg képekkel, teljes képernyő, help.
Keszthely Vadászati múzeum virtuális séta

Keszthely Helikon Vadászati múzeum és Történelmi modellvasút kiállítás.
Budapest, Hősök tere. 360° Panoráma kép

Vezérlő gombokkal, help menüvel. Kézből fotózva, ezért tartalmaz néhány illetsztési hibát.
Szenna falumúzeum

2 db 360°Panoráma kép. Navigációs gombokkal, beágyazott térképpel, radarral, bélyeg képekkel, teljes képernyő, help. Kézből fényképezve.
Keszthely, Festetics kastély
Virtuális séta a Helikon Kastélymúzeumban Keszthelyen a Festetics-kastélyban.

Meglévő weboldalba könnyen beilleszthető, kisméretű, és kompatibilis a mobil eszközökkel és számítógépekkel. Az általunk készített anyagok weboldalukba történő illesztéséhez ingyenes technikai segítséget nyújtunk. Amennyiben nem rendelkezik elegendő tárhellyel, úgy saját szerverünkről tudja azokat lejátszani az Ön weboldalán. Lepje meg weboldala látogatóit településéről készült 3D Panoráma képeinkkel, és keltse fel figyelmüket, hogy az Önök települését válasszák úticéljuknak!